Verstopping

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Een verstopte afvoer of een verstopping in uw leidingen is ontzettend vervelend. Het water wil niet goed weglopen en dit zorgt voor overlast. Verstopping is erg vervelend. Soms is een verstopping op te lossen door een middel tegen verstopping te gebruiken. Maar vaak is de verstopping erger en moet er een loodgieter komen om de verstopping op te lossen.

Voorkomen is beter dan genezen

Verstopping van uw riool kunt u het beste voorkomen. Dit kan op meerdere manieren. Zorg ervoor dat u geen etensresten door de afvoer van uw gootsteen spoelt. Deze etensresten hopen zich op en zo ontstaat er een verstopping in uw afvoer. Ook moet u oppassen met de rioolleidingen onder uw toilet. Spoel niet teveel toiletpapier door en zorg ervoor dat er geen zaken in uw toilet terecht komen die daar niet thuishoren. Denk daarbij aan luiers e.d. Maak uw dakgoten ook regelmatig schoon. Alle bladeren en andere zaken komen vanuit uw dakgoot uiteindelijk in het riool terecht. Dit zorgt voor verstopping. Maar wanneer u dan toch getroffen bent door verstopping van uw riolering, schakel dan een loodgieter in om het probleem voor u op te lossen.

Gevolgen van verstopping

Als er een verstopping in uw riolering zit, dan spoelt het water niet meer goed weg. Dit kan voorkomen in uw keuken, toilet of badkamer. Een verstopping moet zo snel mogelijk worden opgelost. Dan kunt u weer gebruiken maken van alle voorzieningen in uw woning. Schakel daarom een loodgieter in die het probleem snel en vakkundig kan oplossen. Verstopping van uw riolering hoeft niet lang te duren! Vraag bij ons een offerte aan, zo hebt u een idee wat u kwijt bent aan de diensten van een loodgieter.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!