Van Dalen Loodgieter

Van Dalen Loodgieters

Van Dalen Loodgietersbedrijf

★★★★
Op basis van 40 beoordelingen

Van Dalen Loodgieters bestaat al ruim 20 jaar. Onze medewerkers zijn daarom ook erg gespecialiseerd in het vak. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken, al het werk wordt erg nauwkeurig verricht. Wij bieden ook een 24/7 service, dat wil zeggen dat we 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar zijn.

Meer bedrijven uit Overijssel

 • K.A. Lekdetectie en Riolering

  Erkend bedrijf

 • Kleiman Loodgietersbedrijf

  Installatie service

Loodgieter Overijssel

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Gemiddeld heeft een Nederlands huishouden één keer per jaar de diensten van een ervaren loodgieter nodig. Of het nu gaat om een storing in de centrale verwarming, een verstopte riolering of één van de dakwerken, een loodgieter helpt u hierbij graag. Het kan soms lastig zijn een erkend loodgietersbedrijf te vinden, waarvan de medewerkers binnen korte tijd bij u in Overijssel kunnen zijn, en dat hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen biedt. Daarom hebben we bij Kwieq een netwerk van specialisten opgezet. Door via ons contactformulier uw wensen voor een loodgieter kenbaar te maken, kunnen wij in de regio Overijssel voor u op zoek naar de bedrijven die aan uw eisen voldoen. Zo wordt de klus altijd uitgevoerd door een loodgietersbedrijf dat bij u past. Wij helpen u graag verder!

24/7 bereikbaar

Loodgieter Overijssel
Wanneer u geen aandacht besteedt aan een lekkage, dan is het mogelijk dat deze vervelende gevolgen heeft, zoals houtrot, onherstelbare vochtplekken of schimmel. Om dergelijke problemen te voorkomen, is het van belang dat u bij lekkage direct contact opneemt met een loodgieter. Via ons netwerk hebben wij daarom ook een 24uurs loodgieter service opgezet. Dit betekent dat ongeacht het tijdstip of de dag waarop u contact met ons opneemt, er altijd een werknemer van een loodgietersbedrijf uit Overijssel actief is. Hebt u dus last van een acute lekkage, of is uw riolering verstopt en krijgt u deze niet ontstopt? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onder vermelding van spoed. Wij streven ernaar binnen een uur bij u in Overijssel op de stoep te staan.

Allround loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Overijssel
Een loodgietersbedrijf is actief op het vakgebied van water, gas, riool, ventilatie en verwarming. Hierbinnen repareert, monteert, installeert en onderhoudt menig loodgieter de diverse onderdelen. Daarnaast zijn diverse erkende loodgietersbedrijven tevens werkzaam binnen de dakwerken. Het gaat dan om het controleren van de dakwerken op scheuren en beschadigingen, het schoonmaken van de dakgoten en regenpijpen, en eventueel het leggen van nieuwe dakbedekking. Wij vragen van elk loodgietersbedrijf uit Overijssel dat zich bij ons netwerk wil aansluiten om alleen gediplomeerde loodgieters aan te nemen, die jarenlange ervaring hebben op het vakgebied. Zo bent u verzekerd van een erkend loodgietersbedrijf voor uw klus!

 

Werkzaamheden

Bent u benieuwd welke taken een loodgieter nu exact voor u kan uitvoeren? In onderstaand lijstje vindt u een overzicht van de meest voorkomende loodgieter klussen.

 • Het installeren, repareren en onderhouden van de centrale verwarming
 • Het ontstoppen van riolering en afvoer
 • Het verhelpen van lekkages
 • Het aanleggen of vervangen van sanitair
 • Het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen
 • Het controleren van de dakwerken
 • Het installeren van vloerverwarmingen
 • Het aanleggen van waterleidingen
 • Het installeren van gasleidingen
Al deze werkzaamheden zullen door onze loodgieters snel en adequaat worden uitgevoerd, opdat u binnen korte tijd weer van een uitstekend wooncomfort geniet.

Scherpe prijzen

Wij willen u naast een hoge kwaliteit en klanttevredenheid ook scherpe prijzen bieden. Dit betekent dat een loodgietersbedrijf uit Overijssel alleen binnen ons netwerk komt, wanneer zij een goede prijs- kwaliteit verhouding bieden. Zo garanderen wij u dat u niet te veel betaalt voor de werkzaamheden die een loodgieter voor u uitvoert. Wilt u meer weten over de kosten voor bepaalde klussen? Aarzel dan niet om via ons contactformulier diverse offertes aan te vragen.

Vergelijk bedrijven uit Overijssel

Om te besparen op de kosten voor een bepaalde klus, kunt u het beste de prijzen en aanbiedingen van diverse vakmannen uit Overijssel met elkaar vergelijken. Vul hiervoor het contactformulier in, en wij nemen contact op met enkele loodgietersbedrijven uit uw regio. Deze kunnen desgewenst voor u een offerte opstellen op basis van uw eisen, waarna u zelf bepaalt met welk loodgietersbedrijf u in zee gaat. Hebt u vragen over onze werkwijze? Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!