Lekkage

Snel uw lekkage verholpen

Lekkage is ontzettend vervelend. Het maakt niet uit hoe groot de lekkage is, u wilt dat de lekkage zo snel mogelijk wordt verholpen. Lekkage kan veel schade veroorzaken aan uw woning. Al deze schade moet hersteld worden en dit kan flink in de kosten lopen. Hebt u het vermoeden dat u last hebt van lekkage maar weet u niet waar de lekkage zit? Schakel dan de hulp in van een loodgieter. Deze signaleert snel waar de lekkage zit en zal de problemen verhelpen.

Lekkage voorkomen

Natuurlijk wilt u lekkage voorkomen. Dit kunt u doen door uw leidingen en het dak van uw woning regelmatig te laten onderhouden. Het is mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij een loodgieter. De loodgieter voorziet uw leidingen en het dak dan regelmatig en tijdig van het nodige onderhoud. Hierdoor zijn de leidingen van uw woning altijd in goede conditie en is de kans op lekkage een stuk kleiner.

Vaststellen van lekkage

Het is vaak lastig om vast te leggen waar de lekkage in uw woning precies zit. Vroeger was er hak- en breekwerk nodig om vast te stellen waar de lekkage precies zat. Tegenwoordig kan dit door middel van lekdetectie. Er zijn veel technieken die lekkage op kunnen sporen. Een aantal technieken zijn thermografie, endoscopie, ultrasoon detectie, kleuranalyse en het gebruik van microgolven. Het grote voordeel van lekdetectie is dat er geen hak- en breekwerk nodig is om de lekkage vast te stellen en er dus ook geen overlast is in de vorm van lawaai en stof.

Hebt u last van lekkage?

Wanneer u last van lekkage hebt is het zaak dat u niet te lang wacht met actie ondernemen. De schade zal steeds meer toenemen. Vraag dan snel een offerte aan voor de diensten van een loodgieter. Hebt u nog geen lekkage maar wilt u dit in de toekomst voorkomen? Sluit dan een onderhoudscontract af bij een loodgieter bij u in de buurt.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!