Loodgieter leads ontvangen?

Wij bezorgen uw bedrijf nieuwe klanten!

Telefonisch contact

Heeft u vragen over deelname?
Wij staan u graag te woord.

085 500 9900

Uw bedrijf aanmelden

Bent u als loodgieter op zoek naar nieuwe klanten? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Wij voorzien u van nieuwe klanten door middel van onze effectieve media. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten die op zoek zijn naar een loodgieter met u in contact komen (dit wordt ook wel leadgeneratie genoemd). Bij ons geen onduidelijke contractconstructies, u investeert een vast bedrag per lead. Geen leads betekent ook geen rekening, zo simpel is het.

Verhoog uw omzet

Als zelfstandig ondernemer bent u natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe klanten. Door gebruik te maken van onze kennis kunt u uw klantenkring uitbreiden. Wij zorgen voor de klantenwerving voor uw bedrijf. Wij hanteren een no cure, no pay werkwijze.

  • U investeert een vast bedrag per aanvraag. Indien u geen aanvragen ontvangt, dan hoeft u ook geen rekening te verwachten. Wij noemen die de no cure, no pay werkwijze.
  • U ontvangt ook leads voor werkzaamheden met betrekking tot lekkage, riolering, daken, badkamers en installatie klussen.
  • Wij zorgen dat uw bedrijf goed vindbaar is in Google.
  • Profiteer van onze kennis op het gebied van online marketing en ontvang aanvragen van potentiële klanten (leads) via Kwieq.
  • Wij sturen u maandelijks een gespecificeerd overzicht met al uw leads zodat u exact na kan gaan wat de kosten en opbrengsten zijn.
  • Laat uw klantenwerving aan ons over, wij voorzien u van leads uit uw werkgebied. Op deze manier houdt u tijd over voor andere zaken.

Hoe werkt leadgeneratie?

Het is erg belangrijk dat je als loodgieter bedrijf goed vindbaar bent in zoekmachines. Wij zorgen ervoor dat Kwieq goed gevonden wordt in zoekmachines. De bezoekers van onze internet pagina brengen wij in contact met u als loodgieter. Bij ons geeft u vooraf aan in welk werkgebied u als loodgieter werkzaam bent, wij voorzien u dan van deze leads. Wij voorzien u ook van leads met betrekking tot lekkage, riolering, daken, badkamers en installatie klussen.

Bent u als loodgieter geïnteresseerd in deelname?

Klantenwerving is erg belangrijk als u een eigen loodgieter bedrijf heeft. Wij zorgen voor uw klantenwerving en u kunt dus doen waar u goed in bent! U betaalt enkel voor de leads die u ontvangt, u bent dus niet verbonden aan vaste maandelijkse kosten. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.