Klantenervaringen

Lees hier wat klanten van ons vinden!

★ ★ ★ ★ ★

“Lekkage keuken”

Thuis had ik last van lekkage in mijn keuken. Dit wilden we zo snel mogelijk opgelost hebben, daarom hadden we offertes aangevraagd om prijzen te vergelijken. Binnen een paar uur hebben we het ontvangen en stond de volgende dag al iemand voor ons klaar, om het probleem op te lossen.

René SchuurmansDen Haag

★ ★ ★ ★

“24/7 Service”

Er ontstond een lekkage, op een vervelend tijdstip kwamen we hier achter. ’s Avonds hebben we veel loodgieter bedrijven proberen te bereiken, dit was helaas niet gelukt. Toen we bij jullie op de site terecht kwamen, hebben we gelijk het telefoonnummer gebeld. We waren heel blij dat jullie ons wel konden helpen.

Paula VisserKrimpen aan den Ijssel


★ ★ ★ ★

“Snelle service”

Mijn man en ik hadden problemen met de verwarming. We hebben gelukkig niet thuis in de kou hoeven te zitten, want er was al snel een aardige vakman die ons probleem op heeft kunnen lossen. De beste man heeft het werk ook nog snel uitgevoerd, dus bedankt voor de snelle service en tot ziens!

 
 
 

Manon DekkerLeiden

★ ★ ★ ★ ★

“CV-ketel”

Voor mijn gevoel deed de CV-ketel het niet meer zoals eerst. Hiervoor heb ik vakmannen ingeschakeld, ik wilde graag weten wat er aan de hand was en of dit opgelost kon worden. De vakmannen hebben mij precies verteld waar het probleem zat en hoe dit opgelost kon worden. Dit is gelukkig snel opgelost. Mijn CV-ketel lijkt wel gloednieuw, super service!

 

Rita HendriksNieuwerkerk aan den Ijssel


★ ★ ★

“Vragen zijn snel beantwoord”

Ik had alleen een aantal vragen over mijn vloerverwarming. Hiervoor heb ik gratis offertes aangevraagd, deze heb ik gelukkig erg snel ontvangen. Mijn vragen zijn daarom ook snel beantwoord. Bedankt voor de advies nogmaals, en misschien in de toekomst een echte offerte eens aanvragen.

Jeffrey VosRotterdam

★ ★ ★ ★ ★

“Riolering verstopt”

Onze riolering in huis was verstopt. Dit was heel erg vervelend, daarom hebben we experts in moeten schakelen. Ik was bang dat het probleem niet snel opgelost zou kunnen worden. Maar tot mijn verbazing was het zo gefikst. Ik ben erg blij met het resultaat, de experts hebben erg goede kwaliteit geleverd

Tim EdensSchiedam


★ ★ ★ ★

“Lekkage dak”

Ons dak was lang niet onderhouden, er begon daarom lekkage te ontstaan. We waren bang dat er een heel nieuw dak geplaatst zou moeten worden. Maar dit hoefde gelukkig niet, het probleem was opgelost. Wij zullen ons dak zeker veel beter gaan onderhouden, we hebben geen zin om nog eens last te hebben van een lekkage.

 

Hanneke KroonEnschede

★ ★ ★ ★ ★

“Vloerverwarming invrezen”

Mijn vrouw en ik hadden thuis helaas geen vloerverwarming, we hebben besloten dit in te laten frezen. Het dekvloer hoefde er niet uit en daarom werd er niet veel gebroken. De deuren hoefden gelukkig ook niet ingekort te worden, wat wij wel dachten, dat scheelde weer. De loodgieter experts hebben gelukkig erg snel gewerkt.

 

Dirk AlbertsZoetermeer


★ ★ ★

“Offerte aanvragen “

Ik raad het zeker aan om hier offertes aan te vragen. Dit is gratis en gaat erg snel ook. Ik heb hier offertes aangevraagd en een aantal uren later heb ik ze namelijk al ontvangen

 

Robert-Jan GrootAmsterdam

★ ★ ★ ★

“Nauwkeurigheid”

De vakmannen die mij hebben geholpen hebben erg nauwkeurig gewerkt. Als er nog eens iets vervangen moet worden, dan weet ik waar ik terecht kan. Ook zal ik het vertellen aan mijn vrienden en familie.
 

Astrid de JongUtrecht

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!