Hoe werkt Kwieq?

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Hoe werkt Kwieq?

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter dan mag u verwachten dat u geholpen wordt door een gerenommeerde vakman met kennis van zaken. De markt is echter vervuild met ‘specialisten’ die dat uiteindelijk niet blijken te zijn. Bij Kwieq staat kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar dat ieder loodgietersbedrijf dat wij hebben geselecteerd daarom is gescreend. Aan u om de bedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit. Volg de onderstaande 3 stappen.

1. Offerte aanvragen

Wanneer u het offerteformulier invult dan vragen wij u een zo duidelijk mogelijke opdrachtomschrijving op te geven. Welke werkzaamheden betreft het, wat zijn eventuele afmetingen en bijzonderheden. De offerte wordt op basis van uw informatie opgesteld, houd daar rekening mee.

2. Vergelijken

Nadat u de aanvraag bij ons heeft ingediend wordt deze door ons systeem verwerkt en direct doorgestuurd naar diverse loodgieters bij u uit de regio. In negen van de tien gevallen ontvangt u nog dezelfde dag een reactie op uw aanvraag. Aan u om de aanbiedingen van de bedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit.

3. Bespaar

Aan de hand van de offertes die u via Kwieq heeft ontvangen heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en prijzen voor de uitvoering van uw klus. Het is aan u om te doen wat u wilt met de aanvragen, het concept werkt op vrijblijvende en kosteloze basis. Selecteer het juiste loodgietersbedrijf en bespaar.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!