Van Zwol Loodgieter

Van Zwol Installatiebedrijf

Van Zwol Loodgietersbedrijf

★★★★★
Op basis van 36 beoordelingen

Van Zwol Installatiebedrijf staat 24 uur voor u klaar. Wij hebben meerdere medewerkers in dienst, zo hoeft u nooit te wachten. Door onze jarenlange ervaring garanderen wij u altijd op het allerbeste. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u last heeft van een lekkage of een CV-ketel die het niet meer doet. Wij lossen alles erg snel op.

Meer bedrijven uit Friesland

 • Installatiebedrijf Franssen

  Erkend bedrijf

 • Loodgietersbedrijf Kunst

  Gekwalificeerd loodgieter

Loodgieter Friesland

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Vertoont uw CV-ketel kuren, bent u op zoek naar iemand die uw sanitair kan vervangen, of hebt u last van lekkage? Voor deze en andere diensten kunt u het beste een ervaren loodgieter inschakelen. Een loodgieter is actief op het gebied van verwarmingssystemen, water- en afvoersystemen, welke hij monteert, installeert en repareert. Een allround loodgietersbedrijf zal u bovendien van dienst kunnen zijn bij de diverse dakwerken. Woont u in Friesland en zou u graag in contact komen met een erkend loodgietersbedrijf? Bij Kwieq verbinden we u graag aan een loodgieter die aan al uw eisen voldoet. Vul het contactformulier in, en wij sturen u desgewenst enkele offertes toe van specialisten uit de regio Friesland. Wij garanderen een hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Erkend loodgietersbedrijf

Loodgieter Friesland
Om de kwaliteit van de diensten van elk bij ons betrokken loodgietersbedrijf in Friesland te kunnen garanderen, vragen wij hen aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moet elke loodgieter gediplomeerd zijn, en meerdere jaren ervaring hebben binnen het vakgebied. Daarnaast vragen wij elk loodgietersbedrijf hun klussen regelmatig te evalueren en doorgaand te werken aan klanttevredenheid. Tot slot moeten alle loodgieters zich periodiek laten bijscholen, om zo op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het loodgieter vak. Als bedrijven aan deze eisen voldoen, kunnen wij garanderen dat elke klus waarvoor u één van onze specialisten inzet, naar tevredenheid en op hoge kwaliteit wordt uitgevoerd. Zo bent u verzekerd van goed werk tegen de juiste prijs!

24/7 loodgieter service

Loodgietersbedrijf Friesland
Wanneer uw toilet verstopt raakt, of als er plotseling lekkage ontstaat, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk in contact komen met een loodgieter uit Friesland. Dit begrijpen wij, en daarom hebben wij een 24uurs loodgieter service voor u in het leven geroepen. Een snelle hulp bij lekkage is niet alleen bevorderlijk voor uw wooncomfort, het is ook van belang om de schade beperkt te houden. Hoe langer u een lekkage negeert, hoe meer kans u heeft op problemen als schimmel en houtrot, die weer gezondheidsklachten tot gevolg kunnen hebben. Wanneer u contact opneemt met onze 24uurs service, dan garanderen wij dat er binnen het half uur een vakman van een loodgietersbedrijf uit de regio Friesland naar u toe komt. Deze zal het probleem snel en adequaat voor u verhelpen.

 

Werkzaamheden

De werkzaamheden van loodgieters bevinden zich op het vakgebeid van water, gas, riool, ventilatie en verwarming. Om u echter een beter inzicht te geven in wat een loodgieter nu eigenlijk doet, vindt u hieronder een lijstje met verschillende klussen die zij dagelijks uitvoeren.

 • De installatie van sanitair in toilet of badkamer
 • De installatie en het onderhoud van de centrale verwarming
 • De installatie van gasleidingen
 • De montage van een vloerverwarming
 • Het verhelpen van vochtproblemen en lekkage
 • Het aanleggen van waterleidingen
 • Het ontstoppen van riolering en afvoer
 • Diverse dakwerken

Kwaliteit voor scherpe prijzen

De vakmannen uit Friesland die u via ons netwerk vindt bieden u niet alleen een hoge kwaliteit werk, en een uitstekende klanttevredenheid, zij bieden hun diensten bovendien aan tegen scherpe prijzen. Het is mogelijk om door diverse specialisten met elkaar te vergelijken tot wel 35% op de kosten voor een loodgietersklus te besparen zonder er op achteruit te gaan in kwaliteit. Bent u benieuwd hoe? Vul dan ons contactformulier in.

Offerte aanvragen

Hebt u vragen over onze werkzaamheden, of wilt u graag in contact komen met een erkend loodgietersbedrijf? Aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen met uw wensen. Wij zullen op basis van uw vragen diverse vakmannen uit uw regio benaderen. Deze zullen voor u een offerte op maat maken die u zelf kunt vergelijken op basis van prijzen en aanbiedingen. Zo kiest u altijd voor de loodgieter uit Friesland die aan uw eisen voldoet en bij u past. Wij helpen u met alle plezier!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!