Duursma Loodgieter

Duursma Installatie

Duursma Loodgietersbedrijf

★★★★★
Op basis van 29 beoordelingen

Bij Duursma Installatie & Onderhoud bent u aan het juiste adres als het gaat om lekkages of als u problemen heeft met uw CV-ketel. Door onze jarenlange ervaring lossen wij al uw problemen op. Moet erg een nieuwe leiding geplaatst worden? Dit doen wij ook, het is wel van belang dit te onderhouden nadat het geplaatst is. Dit kunt u zelf doen, maar ook wij doen dit voor u.

Meer bedrijven uit Bedum

 • Loodgietersbedrijf Kunst

  Gekwalificeerd loodgieter

 • Van Zwol Installatiebedrijf

  24 uursservice

Loodgieter Bedum

Vergelijk offertes op prijs en kwaliteit

Indien u last heeft van een hardnekkige lekkage in uw keuken, of als er een riolering moet worden aangelegd voor uw nieuwe toilet, dan is het verstandig om een loodgieter in te schakelen. Kwieq brengt vraag en aanbod uit Bedum bij elkaar en hebben voor u een aantal specialisten in Bedum geselecteerd die de klusjes bij u thuis vakkundig aanpakken. Als u interesse heeft, dan hebt u de mogelijkheid om bij ons geheel vrijblijvend meerdere offertes aan te vragen, zo is het aanbod eenvoudig naast elkaar te leggen.

Handige 24/7 service

Als u er midden in de nacht achter komt dat er een leiding is gesprongen in uw keuken, dan wilt u natuurlijk dat daar zo snel mogelijk wat aan wordt gedaan. Al dat water kan behoorlijk wat schade aanrichten aan uw interieur. Gelukkig bieden wij u een 24-uurs service. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar. Dus twijfel niet en schakel onze loodgieters is.

Overzicht expertisegebieden

Een loodgieter is inzetbaar voor een groot aantal verschillende klussen. Vroeger hield een loodgieter zich vooral bezig met de randen van een dak en daklood. Daar komt de naam ‘loodgieter’ ook vandaan. Tegenwoordig is een loodgieter erg breed inzetbaar, onze partners zijn inzetbaar voor:

 • Het installeren, vervangen en onderhouden van centrale verwarming, boilers en/of geisers
 • Het aanpakken van vochtproblemen en lekkage
 • Het installeren van sanitair in uw badkamer of toilet
 • Waterleidingen aanleggen of herstellen bij schade
 • Dakwerkzaamheden
 • Het aanleggen van riolering en verstopping tegengaan
 • Vloerverwarming infrezen
 • Gasleidingen aanleggen

Scherpe prijzen

Wij hebben voor u een voorselectie gemaakt van bedrijven en hebben bij dit selectieproces gelet op de prijs- kwaliteit verhouding. Hierdoor weet u zeker dat u via ons een scherpe prijs krijgt voor de uit te voeren werkzaamheden. Voor meer prijsinformatie kunt u diverse offertes aanvragen bij menig loodgietersbedrijf uit Bedum.

Vakkundig loodgietersbedrijf

Het is belangrijk dat een loodgieter zijn vak nauwkeurig uitvoert. U hebt natuurlijk niets aan nieuwe riolering als deze niet goed is aangelegd. De door ons geselecteerde specialisten leveren vakwerk. U kunt erop vertrouwen dat onze loodgieters hun werk uiterst serieus nemen.

Bedrijven uit Bedum vergelijken

Als u een loodgietersbedrijf nodig hebt, dan is het verstandig om meerdere specialisten te vergelijken. In (de omgeving van) Bedum is menig loodgietersbedrijf gevestigd die soortgelijke diensten aanbieden tegen wisselende prijzen. U wilt natuurlijk een geschikt bedrijf uitkiezen, daarom bieden wij u de mogelijkheid om bij ons maximaal vijf offertes aan te vragen en het aanbod naast elkaar te leggen. Zo kunt u zelf, bijvoorbeeld thuis in alle rust een keuze maken.

Bekijk werkgebied in Bedum
 • Onderdendam
 • Bedum-Zuidwolde

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Kwieq werft op succesvolle wijze leads voor loodgieters. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!