Van Genabeek Loodgieter

Vrijblijvende offerte aanvragen!

Heeft u een loodgieter nodig? Van Genabeek Loodgieter is een moderne vakman die gebruik maakt van de hedendaagse techniek. Hierdoor zijn wij in staat om snel een lekkage, verstopping of slijtage aan uw leidingen te traceren. Naast het opsporen en repareren van lekkage zijn wij u van dienst indien uw riolering verstopt is, een cv-ketel of sanitair wilt laten installeren, of last heeft van daklekkage.

Kortom, indien u een erkende allround vakman zoekt, dan is Loodgieter Van Genabeek de aangewezen partij! Geen klus is voor ons te groot of te klein. Neem gerust contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Van Genabeek Loodgieter

Handige spoedservice

Indien u met spoed loodgieter nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij uitsluitend loodgieters in dienst hebben met ruime ervaring en die 24/7 beschikbaar zijn wij in staat om meestal binnen het uur bij u ter plaatse te zijn, ongeacht het tijdstip. Dit biedt een uitkomst als u midden in de nacht met spoed een loodgieter nodig heeft als u met een lekkage zit. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe om u te helpen.

Voor al het loodgieterswerk

Zoals u wellicht heeft gelezen in de eerste alinea zijn wij een allround loodgietersbedrijf. Onderstaand een korte opsommingen van de werkzaamheden die wij het meest uitvoeren. Staan de werkzaamheden die u wilt laten verrichten er niet tussen? Geen probleem, neem telefonisch contact met ons op. Wij informeren u over de mogelijkheden.

  • CV ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Werkzaamheden aan het dak, als het verhelpen van daklekkage
  • Rioolservice, het verhelpen van verstoppingen
  • Installeren van sanitair
  • Het verhelpen van lekkage
  • Vloerverwarming

Meer dan 10 jaar ervaring

Loodgietersbedrijf Van Genabeek heeft meer dan 15 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons behoorlijk ontwikkeld. Inmiddels hebben wij meer dan 10 loodgieters in dienst. Wij kunnen elke klus aan, ongeacht hoe groot of klein deze is. Wij staan dag en nacht voor u klaar als u ons nodig heeft. Daarnaast gaan wij alleen voor het beste resultaat. Wij doen geen half werk en bieden u scherpe tarieven voor onze werkzaamheden.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%