Loodgietersbedrijf De Haas

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9925!

Heeft u thuis een klus waar u wel een loodgieter bij kan gebruiken? Bijvoorbeeld een kapotte CV of het installeren van sanitair in de badkamer? Dan kunt u Loodgietersbedrijf De Haas altijd bereiken. Wij bieden scherpe prijzen waar u van op zult kijken en zijn altijd snel ter plaatse. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit het repareren van lekkages, het leggen van nieuwe gasleidingen, verhelpen van verstoppingen en ga zo maar door.

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en willen u graag helpen. U kunt ons altijd bereiken via 085 500 9925. U krijgt altijd een loodgieter aan de lijn die u adviseert of gelijk naar u toe komt indien dat nodig is.

Loodgietersbedrijf De Haas

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bij calamiteiten kunt u ons altijd bereiken. Stelt u zich voor dat u met een daklekkage zit. Een daklekkage kan voor veel schade zorgen als u er niet snel wat aan laat doen. Omdat veel bedrijven telefonisch buiten kantoortijden slecht te bereiken zijn hebben wij een spoedservice in het leven geroepen. U bereikt ons 24 uur per dag en 7 dagen via 085 500 9925. In de meeste gevallen zijn wij binnen een uur bij u ter plaatse, ongeacht het tijdstip.

Uneto-Vni gecertificeerd

Wij zijn Uneto-Vni gecertificeerd, dat houdt in dat wij volgens bepaalde standaarden moeten werken. Ons werk wordt gecontroleerd en u bent verzekerd van goed werk. Alleen hoogwaardige kwaliteit is genoeg! Wij zijn pas klaar met ons werk indien u tevreden bent. Wij zien tenslotte graag dat klanten terug komen als ze een klus hebben. Wij zijn er trots op dat wij het Uneto-Vni keurmerk mogen dragen en doen er alles aan om kwalitatief goed werk te leveren. Bovendien bewijzen wij dagelijks dat kwaliteit niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Scherpe tarieven

Mede dankzij onze scherpe tarieven loont het om bij Loodgietersbedrijf De Haas een prijsopgave aan te vragen. U zult er achteraf geen spijt van krijgen, wij garanderen u kwaliteit werk. Daarnaast staat duidelijke communicatie hoog in het vaandel. Als u niet tevreden bent over een geklaarde klus, dan kunt u dat gerust melden en wij zoeken samen met u een gepaste oplossing. Want wij willen voor al onze klanten goed werk leveren en ze tevreden achterlaten.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2