Loodgietersbedrijf Benz

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9918!

Heeft u last van een storing in uw CV ketel of zit u thuis met een daklekkage? Dan kunt u het beste snel Loodgietersbedrijf Benz inschakelen, wij staan namelijk dag en nacht voor u klaar. Wij kunnen uw verwarminginstallatie weer repareren en een daklekkage weer verhelpen. Ons werk is zeer divers en met bijna elk huishoudelijk probleem kunt u bij ons terecht.

Zit u met een verstopping, lekkage, defecte CV, een oude badkamer of wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Voor al deze dingen en nog veel meer kunt u bij ons terecht. U kunt ons altijd bereiken op 085 500 9918 en u krijgt altijd een specialist aan de lijn die een monteur uw kant op kan sturen.

Loodgietersbedrijf Benz

Allround loodgieter

Zoals u hierboven aangegeven is de dienstverlening van ons loodgietersbedrijf uitgebreid. Wij hebben overal verstand van en volgen alle nieuwe technieken om zo ons werk nog beter uit te kunnen voeren. Om allround te blijven, houden wij de verkregen kennis up-to-date. Wij kunnen uw keuken en badkamer vernieuwen en renoveren, maar ook uw dak onderhouden en repareren. Wij zetten ons voor alles in en helpen u zo goed mogelijk. Want voor elke klus hebben wij een ervaren loodgieter die u uitstekend kan helpen.

24 uursservice

Voor kritieke situaties wanneer bijvoorbeeld een hardnekkige lekkage of kapotte cv-ketel maakt u gebruik van de 24 uurs spoedservice. Uw CV geeft namelijk warm water waarmee u uw woning kan verwarmen en waarmee u kunt douchen. Als dit onderdeel van uw woning wegvalt, heeft u met spoed een loodgieter nodig! U kunt ons hiervoor 24 uur per dag bereiken. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse en repareren uw verwarmingsketel. U kunt ons hiervoor bereiken op 085 500 9918.

CV installatie, reparatie en onderhoud

Zoals u hier boven kon lezen is uw CV zeer belangrijk. Een kapotte ketel kunt u niet te vaak gebruiken en kan een dure grap worden. Vooral oudere ketels kunnen nog wel eens voor problemen zorgen. Een nieuwe ketel laten installeren is daarom geen verkeerd idee, een moderne installatie is zuinig en kan een zeer hoog rendement behalen. Wij kunnen deze voor u installeren en vervolgens ook voor u onderhouden zodat de ketel nog langer mee gaat. Mocht er toch wat aan de hand zijn met uw verwarmingsinstallatie, dan kunt u ons ten altijd bereiken. Ook voor al het andere loodgieterswerk staan wij voor u klaar!

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%