Loodgieter Qwinnice CLF

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9917!

Heeft u snel een goede loodgieter nodig? Dan kunt u het beste met Qwinnice CLF bellen, wij zijn snel ter plaatse en bieden goede service tegen een scherp tarief. Met de moderne technieken waarover wij beschikken lokaliseren wij spoedig boosdoeners als lekkage of een verstopping. Naast het verhelpen van verstoppingen en lekkages voeren wij nagenoeg alle loodgieterwerkzaamheden uit.

Te denken valt aan het plaatsen van een nieuwe CV ketel. Daarnaast zijn wij specialist in het renoveren van uw keuken en badkamer en leggen wij leidingen en riolering aan. Geen klus is ons te klein of groot. U bereikt ons via 085 500 9917. U krijgt direct een loodgieter aan de lijn die u adviseert over de mogelijkheden en kosten.

Qwinnice CLF Loodgieter

Altijd snel ter plaatse

Heeft u met spoed een monteur nodig die u kan helpen? Dan zijn wij de loodgieters voor uw klus, wij zijn namelijk snel ter plaatse en beschikken over ruime ervaring in het vakgebied. Dankzij de handige 24 uurs spoedservice zijn wij bovendien op ieder moment van de dag oproepbaar. Zit u met een probleem dat spoedig verholpen dient te worden? Wij verhelpen de verstopte afvoer of lekkage snel en vakkundig? Bel direct naar 085 500 9917.

Allround service

Door de elektrische snufjes van tegenwoordig dient een moderne loodgieter zijn kennis continu up-to-date te houden. Wij houden de ontwikkelingen op technisch vlak scherp in de gaten. Door gebruik te maken van moderne apparatuur zijn de problemen vaak sneller op te lossen.

  • CV ketel installatie, reparatie en onderhoud
  • Het verhelpen van lekkage of vocht in huis
  • Installeren van sanitair, gas- en waterleidingen
  • infrezen van vloerverwarming
  • Aanleggen en ontstoppen van riolering
Wij hebben meerdere loodgieters in dienst, ieder met zijn eigen specialisatie. Op die manier bent u verzekerd van een goed resultaat. Bovendien bewijzen wij dagelijks dat kwalitatief goed werk niet ten koste hoeft te gaan van de prijs.

Erkende vakman, jarenlange ervaring

Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf met al 25 jaar ervaring in het vak. Wij hebben elke klus al vele malen gedaan in onze carrière. Ook ons aantal werknemers zijn door de jaren heen gegroeid. Zo is er bij ons altijd een vakman beschikbaar die u van dienst kan zijn.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%