Loodgieter C&R

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9923!

Het werk van een loodgieter is zeer divers en u kunt met bijna al uw huiselijke problemen of projecten bij onze loodgieters terecht. Wilt u een nieuwe badkamer of keuken laten plaatsen? Heeft u ergens een lekkage of wilt u een nieuwe riolering aan laten leggen? Dan bent u bij Loodgieter C&R aan het juiste adres, wij kunnen u met deze en met nog veel meer projecten helpen. Tevens betaalt u bij ons een eerlijke prijs voor het geleverde product of dienst.

Heeft u nu een loodgietersbedrijf nodig? Dan kunt u ons bereiken op 085 500 9923 en u krijgt altijd een loodgietersspecialist aan de lijn. Zij kunnen u eerlijk advies geven of gelijk een monteur naar u toe sturen die u kan helpen.

C&R Loodgieter

Snelle 24 uursservice

Bij spoed klussen zoals een lekkage of een defecte CV ketel, heeft u snel een loodgieter nodig die dit voor u op kan lossen. Daarom kunt u bij ons 24 uur per dag bereiken. Wij komen vervolgens snel naar u toe en lossen het probleem voor u op. Wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is als uw CV het niet meer doet of als u een lekkage heeft. Daarom kunt u ons altijd op het nummer 085 500 9923 bereiken. Er zal altijd een specialist voor u klaar staan.

Voor alle loodgieterswerkzaamheden

Bij ons kunt u aankloppen voor al uw loodgieterswerkzaamheden. Voor het vervangen van leidingen, een kapotte CV ketel, dak- of leidinglekkage, verstopte riolering, renovatie of het vernieuwen van uw badkamer of keuken, dakwerkzaamheden en het aanleggen van vloerverwarming. Dat zijn allemaal onderdelen van de werkzaamheden van ons als loodgieter. Voor elk facet hebben wij een loodgieter die u het beste kan helpen met de klus.

Erkende vakman

Wij hebben alleen vakmannen in dienst die allemaal beschikken over de juiste papieren en echt verstand hebben van loodgieterwerk. Op die manier sluiten wij enkele installatie of reparatie fouten uit. Als er een vakman van ons is langs geweest bij u, dan kunt u er van uit gaan dat de klus met uiterste precisie is uitgevoerd. Wij willen namelijk dat een klant tevreden is en als de klant weer wat heeft, weet wie ze kunnen bellen. Tevens werken wij tegen scherpe tarieven waar u eigenlijk geen ‘nee’ tegen kan zeggen.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2