BEAS Loodgieter

24/7 bereikbaar

Heeft u een loodgietersbedrijf nodig? BEAS Loodgieter staat in zo’n geval voor u klaar. Wij adviseren u kosteloos over de mogelijkheden en prijzen. Wij zijn een allround loodgietersbedrijf. Naast het lokaliseren en het repareren van een lekkage kunnen wij nog veel meer voor u doen. Wij repareren uw CV ketel en onderhouden deze, leggen leidingen aan, onderhouden uw dak, staan voor u klaar voor de aanleg van riolering en installeren sanitair.

Kortom, u bent bij ons aan het juiste adres als u totaalservice wilt profiteren en geen half werk wilt zien. Wij bieden voor iedere situatie een passende oplossing!

BEAS Loodgieter Service Buro

24 uursservice bij calamiteiten

Sommige klussen kunnen niet lang wachten en hebben direct aandacht nodig, u moet dan denken aan een daklekkage of aan een lekkage in huis. Bij deze calamiteiten, kunt u ons dag en nacht bereiken. Wij hanteren namelijk een 24 uursservice. Bij ons staat er altijd een mannetje klaar voor u! Het enige wat u hoeft te doen het contactformulier in te vullen en de loodgieter komt snel naar u toe. Wij maken vooraf duidelijke afspraken met u, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan!

Daklekkage

Één van de calamiteiten is een daklekkage. Een daklekkage komt niet heel veel voor maar als het voorkomt, kan het heel wat schade met zich meebrengen. Als u een plat dak heeft, is de kans veel groter, een daklekkage op een schuin dak komt eigenlijk niet veel voor. Het dakleer van uw platte dak, kan na een lange tijd gaan slijten en dan kunnen er scheuren en gaten inkomen die een lekkage kunnen veroorzaken. In zo’n geval kunt u BEAS Loodgieter inschakelen om uw dak te repareren.

Installatie service

Zoals u wellicht in kopstukje heeft gelezen, installeren wij ook keukens, badkamers en nieuwe CV ketels. Dit doen zij zeer vakkundig omdat wij tevreden klanten willen houden. BEAS Loodgieter staat garant voor een tevreden klant. Als wij voor u een nieuwe CV ketel mogen installeren, kunnen wij die na de installatie ook blijven onderhouden. Op die manier gaat uw ketel vele jaren langer mee.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2

50%